ФОТО компромат! Дянков и Цветелина били заедно на почивка!

Гласувайте за статията

Цветелина Бориславова, Трайчо Трайков и Симеон Дянков се забавляват на една маса

 

Бившата приятелка на Бойко Борисов се оказа, че е много близка с финансовия министър Симеон Дянков, забеляза Kliuki.net.

Симеон Дянков, Цветелина Бориславова и Трайчо Трайков заедно на почивка в Пампорово

Симеон Дянков, Цветелина Бориславова и Трайчо Трайков заедно на почивка в Пампорово

Дни след тяхната почивка, която беше изловена от папараци на podtepeto, се случи и уволнението на Дянков. Цветелина Бориславова е засечена в компанията му на ски уикенд в Пампорово, като при тях се забелязва и бившият министър на икономиката Трайчо Трайков. Мълвата гласи, че Бориславова, която е собственик на курорта, ги е поканила на обяд в лъскав ресторант след поредното спускане по пистата, разкри mignews.info. На специално резервираната маса се настанили още доста нейни близки. Всички били по двойки, но не и Цветелина, която държала в ръцете си стрък свежи кокичета.

Трайчо Трайков се появил с бившата си секретарка Милена Маркова, която стана причина за неговия развод.

Банкерката, която уж сега няма връзка с Бойко, показа много скъп ски костюм

Банкерката, която уж сега няма връзка с Бойко, показа много скъп ски костюм

Банкерката разсея слуховете, че има конфликт с някой от бившите хора на Бойко, напротив, по всичко личало, че тя няма никакви търкания по между си, разказват очевидци.

Цветелина, Дянков и Трайков си хапнали шкембе чорба, туршия, пататник, родопски специалитети и печен домашен суджук. Поръчали още греяно вино и бира. Околните забелязали, че събралата се ВИП групичка нямала охрана и часове наред обилно се гощавала, след което всички се отправили към хотелските си стаи.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар