Форумци полудяха по дъщерите на Илияна Раева (Още снимки)

Гласувайте за статията

Наследничките на гимнастичката предизвикаха фурор в мрежата

Дъщерите на Илияна Раева предизвикаха истински фурор в мрежата. Наследничките на известната гимнастичка подлудиха форумци, които останаха очаровани от тях.

Дъщерите на Илияна Раева подлудиха мрежата

Дъщерите на Илияна Раева подлудиха мрежата

Младите красавици Славея и Виолета засенчиха дори майка си по хубост. Макар че Илияна продължава да се смята за една от най-стилните жени у нас.

„Хубави като картинки“, „С такава майка, как иначе!“, възхитени са форумци. Потребителите побързаха да поздравят спортното семейство, че има такива хубавици.

Двете дъщери на Наско Сираков и Илияна наистина са изключително красиви. Нищо чудно, че двойката неведнъж е говорила с възхищение за тях. За огромно съжаление на феновете двете хубавелки стоят далеч от светлините на прожекторите. И рядко се появяват на светски партита и купони.

Хубавата Славея се радва на успешна кариера в Барселона, като често се появява в различни реклами и фотосесии. Що се отнася до очарователната Виолета, тя преподава в школа по танци, а купоните не са й чужди. Въпреки това чаровницата рядко е засичана по светски партита. През повечето време пътува, тъй като има и ангажименти извън страната. Що се отнася до приликата между майка и дъщери фенове коментират, че Виолета повече прилича на майка си. Докато палавата Славея е наследила чертите на баща си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар