УЖАС! Скъсаха дрехите на чалга певачка в дискотека (ФОТО)

Гласувайте за статията

Гергана се разпада – сама се вкара в свръх унизителна ситуация

 

Фолк изпълнителката Гергана напоследък само шокира народа. Феновете на популярния жанр започнаха да се отдръпват от нея.

Наздраве за Гергана!

Блондинката преживя тежка депресия и се завърна към сцената, но нещо в личния живот явно продължава да я кара да пропада все повече и повече…Така поне смятат тези, които й симпатизират.

Останалите коментари не са за ушите на всеки. Ситуацията, в която тя сама се вкара е крайно унизителна и дава повод за какви ли не жлъчни и цинични коментари. Срам! Пияна, заляна чалга певачката позволила да й скъсат дрехите в дискотека, в резултат на което бомбите й лъснали пред очите на всички…Срам, не ами, страшен резил!

Мъжете направо се изгаврили с напращелия силикон на Гери, която май не разбрала какво става, щом някой е успял даже да запечата компромата, който достигна до Kliuki.net от анонимен читател. Още по-гадното е, че някой от купонджиите е пуснал здраво ръце под полата на миньончето, които се забелязват и без много взиране в снимката. Пълна диващина.

Можем да предположим как е свършила цялата прелюдия, а мераклиите около нея, които са я обградили като котараци, едва ли са оставили нещата до тук…С пълно право тази излагация на Гергана вероятно е най-позорната от началото на кариерата й до сега!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “УЖАС! Скъсаха дрехите на чалга певачка в дискотека (ФОТО)”

  1. Ивайло Василев

    Ное. 02. 2012

    ПЕВАЧКА ЛИ ХААХАХ ТОВА АКО НЕ ГО ПИШЕ 13 годишно нещо пък на… хахаа

    Reply to this comment

Добавете коментар