Фолк певици истерясаха фенове с чудовищната си визия от преди!

Гласувайте за статията

Фолк певици истерясаха фенове с чудовищната си визия от преди, а снимките са повече от красноречиви

 

Фолк певици истерясаха фенове с чудовищната си визия от преди, а снимките не са за слаби нерви!

Анелия - как да я познаеш?!

Анелия – как да я познаеш?!

Райна, Камелия, Малина, ДесиСлава и Анелия са на работните си площадки в изумително облекло и наистина изглеждат потресаващо, пише изданието HotArena. Какво да се прави, преди години модата беше такава, а и изгряващите чалга звезди нямаха особено стилен вкус. Нямаше и кой да ги съветва, че по този начин всяват паника в околните.

Камелия преди

Камелия преди

Но пък за времето си те си бяха едни от топ любимките на публиката, които си остават и до днес такива. Родните гърли на лекия жанр е хубаво да си спомнят откъде са тръгнали, защото операциите толкова са ги променили, че чак е трудно човек да ги познае. Даже и почитателите им се затрудняват да определят коя ги гледа от фотосите, забеляза Kliuki.net. С малко повече взиране, все пак установяваме, че това са едни от хитовите изпълнителки.

Повечето от компанията на Митьо Пайнера, а ДесиСлава е конкуренция като свободен електрон. Русата дива се оказа най-амбициозна, имаше проекти за телевизия и собствена музикална фирма, но не успя да пробие така, както други го направиха в бранша. В момента тя е на вълните на любовта и сякаш не я вълнуват особено тези факти.

Колежките й пък си имат многобройна аудитория, която радват с присъствие и супер парчета. Малина, която е най-възрастна от тях, също не се дава и не спира да провокира с уникалните си хореографски решения в клиповете. Тялото й е в завидна форма и спокойно може да се мери с това на младите в професията.

Вижте сами обаче как тези фолк певици истерясаха феновете с чудовищната си визия от преди!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар