Финдо е рицар за приятелката си – показа на Райна, че няма никакъв шанс!

Финдо е рицар за приятелката си – показа на Райна, че няма никакъв шанс!
5 (100%) 1 vote

Финдо е същински рицар за приятелката си, стана ясно от разказа му в Къщата, а Райна просто няма никакъв шанс…

 

Финдо е същински рицар за приятелката си!

Той сподели нещо много интересно, с което явно показа на Райна, че няма никакъв шанс с него… Участникът в Биг Брадър се чуди как да отвърне на упоритото ухажване на Райна и днес просто я закова, научи Kliuki.net.

Финдо е рицар за приятелката си, Райна няма шанс просто

Финдо е рицар за приятелката си, Райна няма шанс просто

Финдо разказа, че толкова много държи на половинката си, че дори се дразни от разни нелепи пожелания на нейни дружки. Наскоро той останал изумен, когато Теодора имала рожден ден, а на стената си във Фейсбук получила следното послание от близка: „Здраве, късмет, щастие и една нова любов, много по-силна от сегашната!”.

Финдо останал шокиран и не успял да реагира веднага, но после ядът му не преминал и той предприел директен отговор. Обявил на „интригантката”, че по-тъпо нещо да се казва за рожден ден, не може да има, при условие, че тя добре знае колко влюбени са двамата с Теодора.

Съквартирантите веднага го подкрепиха и изразиха възмущение от поведението на въпросната дама, а някои го поздравиха за рицарския подход към любимата му.

Само Райна наведе глава и се побърка след емоционалното изказване на Финдо, който даде да се разбере, че тя няма никакъв шанс, а приятелката му е всичко за него!


Big Brother All Stars 07.12.2013 by cool12312

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар