Финдо е голям романтик – ето как боготвори гаджето! (СНИМКИ)

Финдо е голям романтик – ето как боготвори гаджето! (СНИМКИ)
3.67 (73.33%) 3 votes

Финдо – Станислав Илиев, участникът в Биг Брадър, боготвори гаджето си

Финдо е голям романтик, ето как боготвори гаджето си Теодора

Финдо е голям романтик, ето как боготвори гаджето си Теодора

 

Финдо боготвори гаджето си!

Kliuki.net вече ви показа колко влюбена двойка са той и половинката му Теодора. Станислав Илиев, който сега участва в Биг Брадър на секундата се превърна във фаворит за родните дами.

Станислав Илиев - Финдо и приятелката му на море

Станислав Илиев – Финдо и приятелката му на море

Но, както вече ви предупредихме, стойте далеч от него, той си има сериозна приятелка и няма намерение да се заиграва с други.

Наистина трогателно отношение от един млад човек, който впечатлява с ценности, вкус и романтични жестове към любимата си.

Вместо да бройка хубавиците в Къщата, той грам не се вълнува от тях…

И как би могъл?!

При условие, че си има такова съкровище в сърцето, а освен това благодари на Господ, че са заедно. Няма как да не се развълнувате от такова изказване на един мъж, който се слави с мускулите си.

Свикнали сме такива типове дори да не знаят колко дами са имали, а тук вече си говорим за нещо съвсем различно. Финдо може и да се озове на финала, защото подкрепата му вече е много силна сред зрителките.

Ако това се случи, двамата с Теодора ще бъдат още по-щастливи с победата му. Нищо чудно тогава да се решат и на сватба, с което ще зарадват много верните си приятели.

Станислав Илиев – Финдо вече има един брак, който е завършил зле заради ревнивата му съпруга. Може би затова засега отлага съдбовната стъпка и иска да е сигурен, че е направил правилния избор. Не намираме повод да се съмнява в това, нали?!

Има време за всичко, а вие вижте какъв романтик е Финдо и как боготвори гаджето!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар