Финалът на Север юг завършва със смърт (Видео)

Финалът на Север юг завършва със смърт (Видео)
4.67 (93.33%) 3 votes

Финалът на Север юг трагичен, последния епизод изтече в нета

Финалът на Север юг се очертава изключително тежък. Последните събития настроиха зрителите за романтичен завършек. Истината обаче е доста по-различна — кръв ще се лее на финала на сериала, а един от главните герои ще си отиде убит.

В следващите епизоди ще видим как Гюней успява да прикрие доказателства осигуряващи сигурността на Кузей. В същото време самият той се оказва под подозрение. Брат му и комисар Шереф вече се съмняват във версията със стрелбата. И започват да търсят доказателства за действията му.

Кузей и Джемре се изясняват — той дори настоява да определят сватбата във възможно най-кратки срокове. Майка й също няма търпение да ги венчае. И в трескава подготовка се подготвя за най-важния ден.

Финалът на Север юг изключително драматичен

Финалът на Север юг изключително драматичен

В същото време Гюней започва да подозира, че нещо не е наред със семейство Синанер. Той споделя, че ако Бану е бременна, отново би могъл да сложи ръка на наследството й. След развода им обаче, състоянието на Бану се влошава и тя изпада в тежка депресия. Докато семейството й се опитва да я вкара в психиатрична клиника, тя скача от един мост и се самоубива.

Ще се вземат ли Кузей и Джемре

Ще се вземат ли Кузей и Джемре

Приближени до семейството пък ограбват парите им и ги оставят на ръба на банкрута. Междувременно Кузей и Джемвре се готвят за сватбения си ден.

Гюней иска кървава разплата с брат си

Гюней иска кървава разплата с брат си

В деня на сватбата настъпва голямата развръзка. Кузей разбира, че брат му е замесен в смъртта на Ферхад и дори той го е застрелял. Гюней научава, че Бану е мъртва и че полицията го издирва за убийството на боса. Обажда се на брат си и го кани да се срещнат за последен път.djemre kuzey 3

Докато двамата преговарят, Гюней признава, че винаги е мразел брат си и иска да го убие. Накрая вдига пистолета и стреля пред ужасения поглед на Джемре и всички останали сватбари, озовали се на мястото на сблъсъка.

Финалът на Север юг завършва с преместването на госпожа Гюлтен в новия й дом и сбогуването на всички с Джемре. Тя пък си спомня първия път, когато е пристигнала в квартала и плаче. Кузей се връща от гробищата, където се сбогува не само с Али, но и с Гюней, който е убит трагично по време на престрелката с полицията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Финалът на Север юг завършва със смърт (Видео)”

 1. Zdravka

  окт. 25. 2014

  Не е вярно, Гюней е вкаран в затвора за убийството на Ферхат и за опит за убийство на Кузей. Комисарят прави така че Гюней да купи халосни патрони за пистолета и го изчаква до последно, за да го вкара в затвора. На края дават Гюней как гледа от двора на затвора един отлитащ самолет, в който се предполага, че са Джемре и Кузей.

  Reply to this comment
 2. IskrapPandova

  окт. 26. 2014

  актрисата която изпълнява ролята на Джемре е талант/не е задължително да е красавица/ и м/у нея Къванч,Бура и Зерин се е получила стахотен синхрон…затова и филма е запленяващ….

  Reply to this comment

Добавете коментар