Финалът на Север юг с хепиенд: Ето я сватбата на Кузей и Джемре (Снимки)

Финалът на Север юг с хепиенд: Ето я сватбата на Кузей и Джемре (Снимки)
4.31 (86.25%) 16 votes

Финалът на Север юг завършва щастливо, Кузей и Джемре най-после се женят

Финалът на Север юг ще завърши с хепиенд. За разлика от последните няколко филма на Къванч Татлату, в този няма да му се налага да умира. Екранният му герой Кузей се жени за любимата си Джемре, за радост на феновете и всички, които нямаха търпение да ги видят заедно и щастливи.

Снимки от паметното събитие, което ще се случи чак в последния епизод на предаването изтекоха в нета. За разлика от първите си сватби, на тази Кузей и Джемре са по-щастливи от всякога.

Финалът на Север юг завършва с хепиенд

Финалът на Север юг завършва с хепиенд

Вместо сериозна и намръщена, на финала на Север юг Джемре сияе от щастие. А Кузей успява да премине и последното препятствие, радвайки се на новата им връзка.

Голяма част от феновете на лентата също са щастливи, че финалът на Север юг приключва с хепиенд. Много от тях с нетърпение са очаквали развръзката, още повече, че по същото време, когато приключва Север юг, приключва и още един проект на сценаристките Едже и Мелек—сериала „Пепел от рози“.

Неочакваният финал смущава голяма част от аудиторията, тъй като двете дами са известни с това, че често убиват героите си на финала на сериала. Затова и щастливия край на Север юг е такава голяма и приятна изненада.

Сватбените снимки на Кузей и Джемре можете да видите в галерията по-долу.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Финалът на Север юг с хепиенд: Ето я сватбата на Кузей и Джемре (Снимки)”

  1. toni

    окт. 15. 2014

    tova be naihubaviqt mladejki film

    Reply to this comment

Добавете коментар