Финалът на Милост: Ще умрат ли Дениз и Нарин?

Финалът на Милост: Ще умрат ли Дениз и Нарин?
5 (100%) 3 votes

Финалът на Милост разкрива дългоочаквана тайна на Дениз, ще оживеят ли с Нарин?

Финалът на Милост ще изненада зрителите с радост и сълзи. В последния епизод ще видим не само пълното щастие на героите, но и тяхната трагична съдба. Дениз и Сермет се ожениха и по всичко изглежда, че са напълно щастливи. Ърмак ревнува гаджето си от екранните му партньорки, но очевидно се чувства щастлива от новата си връзка.

С Шадие също се случват хубави неща. Джан все повече се сближава с нея и двамата се събират в Холандия. Двойката е щастлива, а Шадие изглежда най-накрая е преодоляла миналото си.

Финалът на Милост разтърсва с неочаквана развръзка

Финалът на Милост разтърсва с неочаквана развръзка

Семейното щастие обаче не остава безоблачно за дълго и Сермет изпраща Ърмак и любимия й в Швейцария. Нарин ражда близнаци, а Дениз и Фърат са до нея. Всички се радват на децата, но миналото на Сермет ги застига.

Бившият му съдружник Ерол се оказва обвързан в опасни сделки и е започнал да си отмъщава на съдружниците си, убивайки ги един по един. Сермет получава предупреждение, че е в опасност и решава да изведе семейството си от Турция. Взима се решение, веднага щом е възможно, близнаците да бъдат изпратени с Нарин и Фърат в Австралия. Дениз и Сермет също планират да заминат, когато приключат бизнеса в Истанбул.

Тогава идва и другата голяма новина–Дениз е бременна. Двамата съпрузи канят семейството, за да съобщят новината, а по същото време в къщата нахлуват и наемните убийци на Ерол. Те стрелят по Сермет и го раняват. Ужасена Дениз стреля по един от тях. Фърат и Нарин пристигат в разгара на престрелката. Викат полиция, а Дениз изхвърчава ужасена от вкъщи навън. Нарин се качва с нея в една кола.

Сермет и Фърат тръгват след момичетата, а двете катастрофират. Финалът на Милост остава отворен–финалните кадри показват дългата борба и на двете за живот, битката им да оцелеят и страданията на Сермет и Фърат, които очакват най-лошото. Дали ще получат своята милост или съдбата ще им отнеме най-скъпото? Развръзката предстои.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

6 коментара to “Финалът на Милост: Ще умрат ли Дениз и Нарин?”

 1. edelina

  февр. 06. 2015

  ne nqma da umrat az go fledah i nqma da umrat pyrvo deniz shte se sybudi a pozle narin

  Reply to this comment
 2. odins

  февр. 06. 2015

  би ги у мамата да мрът

  Reply to this comment
 3. lubo

  февр. 06. 2015

  Naarin nama da umre nito denis

  Reply to this comment
 4. Плами Радева

  февр. 07. 2015

  koga e finala

  Reply to this comment
 5. kateto

  февр. 10. 2015

  ami shte imali novi sezoni na milost ako ima koga shte budat te

  Reply to this comment
 6. мария михалева

  февр. 11. 2016

  искаме трети сезон на милост за да видим какво ще се случи нататък

  Reply to this comment

Добавете коментар