Фики Стораро заби Деси Зидарова – какво ги свързва?!

Фики Стораро заби Деси Зидарова – какво ги свързва?!
5 (100%) 2 votes

Фики Стораро този път уцели бингото, той държи в обятията си фурията Деси Зидарова

Фики Стораро спря да бройка малките моделки и скочи на опитната Деси Зидарова, научи Kliuki.net.

За изумление на всички наоколо, двамата са изключително влюбени и непрекъснато се движат заедно. Синът на Тони Стораро решил, че му е време да се пробва с кака – край на недораслите девойки, които не знаят какво искат.

Връзката им не е оповестена официално, но Фики и Деси прекарват доста часове интимни, което въобще не го крият, писа изданието HotArena.net по информация на България Днес. Те обикалят нощните заведения и дават воля на страстта, която бушува между тях.

Деси Зидарова често е полегнала в скута на Фики Стораро, който я гали нежно и не се притеснява от изненаданите погледи. Около него все така пърхат разгорещени фенки, които му налитат, докато е на микрофона, но той е твърд като скала, коментират го и неговите приятели.

Те самите са учудени как се държи Фики, който по принцип няма нищо против от вниманието на нежния пол. Сега обаче е решил да не дава никакви поводи за ревност на Зидарова.

Фики Стораро поначало държи на сериозните връзки, верен е и не обича да създава почва за предателства, хвалят си го приближените. Блондинката пък вече е отчаяна от съмнителните бизнесмени, с които беше длъжна да се съобразява. Сега тя има нужда от глътка свеж въздух и го е намерила в лицето на значително по-младия Фики.

Твърди се, че Преслава е тази, която е събрала прясно хлътналите един в друг. Щом са щастливи, ще трябва да й благодарят от сърце, а ако съдим по усмивките, това си е точно така… Преси сега е ентусиазирана да помага като сватовница, защото самата тя претърпя провал в личния си живот.

Вижте сами Фики Стораро и Деси Зидарова!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар