Фики Стораро заби Александра от Х Фактор

Фики Стораро заби Александра от Х Фактор
5 (100%) 1 vote

Фики Стораро демонстрира опасна близост с къдрокоската, феновете категорични, че са създадени един за друг

Фики Стораро е на път да разбие сърцата на многобройните си фенки. Синът на Тони Стораро май е забил ново гадже, а поне на снимки нещата помежду им изглеждат доста сериозно. Самата госпожица разбира се не е коя да е, а участничката в Х Фактор Александра Димитрова.

Фики Стораро и Александра

Фики Стораро и Александра

Още преди месеци от kliuki.net първи писахме, че между Фики Стораро и младата певица май има нещо повече от приятелство. Тогава двамата нито потвърдиха, нито отрекоха тези слухове. Новите им снимки обаче допълнително подклаждат тези слухове. На кадрите изпълнителят на Пайнер и къдрокоската изглеждат опасно близки, а онлайн приятелите им не крият, че двамата са родени един за друг.

„Много си отивате, защо не се вземете?“, „Родени сте един за друг“, не крият възторга си форумци. Александра беше и на бала на Фики Стораро като дори се беше стъкнала в същия цвят като него – червено. Дали за да бъде в тон с певеца или случайно, можем само да гадаем.

Естествено, напълно възможно е двамата да са просто приятели и близостта им да е за пред камерите. Както знаете, Фики Стораро неведнъж е изтъквал, че в момента се е концентрирал изцяло върху кариерата си и няма време за друго.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар