Фики на колене пред Преслава, Бирмата откачил тотално

Фики на колене пред Преслава, Бирмата откачил тотално
5 (100%) 1 vote

Преслава се оказа звездата на вечерта на афтър партито след наградите на Планета, Фики Стораро не спрял да я ухажва

Преслава си навлече яростта на Бирмата след като цяла нощ беше в центъра на вниманието в дискотеката, където се проведе афтър партито на Планета.

Kliuki.net вече ви разказа подробности от екшъна и защо се е стигнало до него. Жоро Бирмата просто не е могъл да устои на всички провокации от страна на Преслава и Фики Стораро.

Преслава

Флиртът започва така: Фики пада на колене и пее на Преслава, тя в дъното на заведението ще усмихва до уши

Това въобще не го оправдава, но неговият ангел е слаб – той е известен ревнивец, който тровеше певицата години наред. Сега, когато двамата не са заедно, започнаха мръсните номера помежду им. Явно тръпката не е напълно угаснала, щом се налага да си навличат подобни емоции, коментират всички.

Във въпросната вечер е имало горещи свалки, прегръдки, милувки, колегиална близост и нежности между Фики и Преслава.

Преслава

Кани я на дансинга, танцуват и горещите свалки карат Бирмата да откачи тотално

Двамата започнали заигравката още на сцената в заведението, там танцували като залепени, после на сепарето не спрели да си гукат.

(продължение в снимки ТУК)

Това нямало как да не изкара извън нерви Бирмата.

Той взел да издивява в момента, в който Фики Стораро паднал на колене пред Преслава и пял от цялата си душа, гледайки я в очите. Тя пък се почувствала особено доволна, заливала се от радост, тъй като не е свикнала на такива жестове.

Грубостите на Георги Станоев я караха да мисли, че всички мъже са такива, споделят дружките й. Затова Преси се вълнува от кавалерско отношение и мило поведение.

Фики използвал ситуацията, че култовата изпълнителка му връзва, заиграл се без задни мисли, а просто така за пред публиката, хем да си вдигне рейтинга. Отстрани обаче изглеждало все едно й сваля звезди, което се изтълкувало от Бирмата, че Фики има нещо повече от приятелство с Преслава.

Дори не броил до десет и когато те седнали на местата си, хукнал с бясна стъпка към тях, за да се саморазправи. Тогава брюнетката отнесла юмрук, а охраната скочила да спасява положението.

Мелето поизплаши много от посетителите, които се кълнат, че занапред ще избягват да идват, когато Преслава има участие, защото може да заварят и Бирмата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар