Фериха от „Огледален свят“ отново във форма

Гласувайте за статията

Звездата от сериала Хазал Кая най-после се втали

Звездата от сериала „Огледален свят“ Хазал Кая поведе тежка битка с килограмите. Младата актриса, която през последните месеци бе обект на жестоки критики заради теглото си, се подложи на жестока диета. Тези дни чаровницата се показа пред обективите в нова светлина. И демонстрира доста по-тънка талия.

Хазал Кая най-после отслабна

Хазал Кая най-после отслабна

Светските издания в Турция буквално сринаха актрисата със земята. Дори едни от най-известните шоу програми й обърнаха внимание и обсъдиха надълго и нашироко килограмите й. В крайна на сметка на звездата от „Забранения плод“ й писна да правят от теглото й национален проблем. И се подложи на диета.

Актрисата изглежда много по-добре

Актрисата изглежда много по-добре

Преди няколко дни Хазал дори пусна снимки на страницата си в социалната мрежа, на които е видимо вталена. От тях се виждат  първите резултати от диетата. И макар актрисата все още да крие закръглената си фигура под широки дрехи, разликите в талията й са видими.

През последните месеци теглото на повечето турски актриси се превърна в една от най-обсъжданите теми в светските издания в съседна Турция. Много от тях са сравнявани със световноизвестни модели и актриси, което повиши очакванията към визията им.

Папараците и светските хроникьори безпощадно разкъсаха, освен Хазал и друга всеобща любимка — Берен Саат. Звездата от „Отмъщението“ отнесе невероятни критики, тъй като по време на церемония се появи с къса пола, разкриваща целулита по краката й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар