Фериха аут от „Огледален свят“, Мис Турция я сменя

Фериха аут от „Огледален свят“, Мис Турция я сменя
3.2 (64%) 5 votes

Гизем Караджа поема щафетата

Вълна от недоволство е на път да залее родния ефир, покрай финала на „Огледален свят“. Хитовата сага е към своя край, а продуцентите готвят на зрителите неприятна изненада. Всеобщата любимка на публиката Хазал Кая напуска сериала. И ще бъде сменена от Мис Турция Гизем Караджа.

Гизем Караджа сменя Хазал Кая

Гизем Караджа сменя Хазал Кая

Смяната стана още в края на миналата година и предизвика истински бунт в Турция. Актрисата Хазал Кая напусна сериала, след което се наложи продуцентите набързо да убият героинята й Фериха.

Хазал Кая напуска сериала

Хазал Кая напуска сериала

В продължението на лентата, озаглавено „Пътят на Емир“, екранният Емир открива нова любов в лицето на Гюнеш Санджактар—изиграна от мис Турция 2011 Гизем Караджа. Смяната предизвика такъв бунт, че от компанията се принудиха да спрат филма окончателно.

Новата двойка в кадър от сериала

Новата двойка в кадър от сериала

emirНаложи се продуцентите да обясняват пред зрителите, че няма как да върнат в сериала Хазал Кая, тъй като актрисата сама е пожелала да прекрати участието си във филма. Екранната Фериха загива трагично, което потопи публиката в сълзи. Неочакваната й смяна с Гизем обаче не доведе до очаквания успех и се наложи продължението на сериала да бъде прекратено. За това допринесе и скандала с дрога, в който и Чаатай Улусой, и Гизем Караджа се оказаха замесени през февруари тази година.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар