Феновете в шок! Вижте какъв хаос цари в дома на Емилия (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Певицата шашна всички с разхвърляния си дом

В дома на Емилия цари пълен безпорядък

В дома на Емилия цари пълен безпорядък

Емилия, коят отпразнува рождения си ден преди няколко дена, побърза да качи снимки от събитието. От фотосите се вижда, че певицата не е вдигала шумни купони, за да отбележи случая, а е предпочела да празнува на спокойствие в семейна обстановка. Снимките, които качи от празненството в дома си обаче озадачиха феновете. И вместо към рожденичката, привлякоха вниманието към тоталния безпорядък в дома й.

На фотосите, на които Емилия позира с тортата си, на заден план се виждат разхвърляни навсякъде играчки, а по масата, освен че е пълен хаос, се търкалят и клечки за зъби и угарки от цигари. „Оле,ама Емилия много е разхвърляно у вас? И това е в празничния ти ден! Безпорядък,мизерна, неподредена маса, играчки, цигари“ са част от възмутените коментари в мрежата. „Къде са класата и стилът, за които претендира, та тя на снимките изглежда като мърла“, „Поне да си беше измила косата“ недоволстват феновете.

Не може да се отрече обаче, че въпреки неподдържания си дом, певицата изглежда прекрасно за своите 31 години. Емилия е една от малкото певици, които са запазили естествения си чар и излъчване и не са се самозабравили. Скромният начин, по който звездата на Пайнер реши да отпразнува личния си празник за пореден път доказват нейната скромност, отбелязват все пак почитателите й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар