Феновете на „Денсинг Старс“ в шок! Стелла е в болница!

Гласувайте за статията

Партньорката на Наско Месечков е получила много сериозна травма

Стелла е получила много сериозна контузия

Стелла е получила много сериозна контузия

Новина буквално от последните минути взриви онлайн пространството. Стелла Ангелова, една от звездите в танцовия формат „Денсинг Старс“, е влязла в болница и най-вероятно няма да продължи участието си в шоуто. Новината беше обявена на официалната страница на предаването във Фейсбук, а стотиците фенове на двойката побързаха да пожелаят бързо възстановяване на звездата.

Според първоначални данни Стелла се е контузила доста сериозно по време на репетициите за утрешното издание на „Денсинг Старс“. Както зрителите добре знаят, хореографиите, които двамата с партньора й Атанас Месечков правят, са едни от най-сложните във формата. Този път обаче това й изигра лоша шега. Засега лекарите не дават допълнителна информация за състоянието на звездата.

Най-вероятно обаче тя няма да продължи с изявите си в шоуто. Партньорът й Наско също побърза да изрази подкрепата си за Стелла.

„Каквото и да ни коства ние ще се справим. Стелла знаеш колко много те обичам и Аз и България. Ще танцуваме скоро отново за нас и всички тях. Чакам те на дансинга.“, написа танцьорът в профила си във Фейсбук.

Екипът на kliuki.net също се присъединява към пожеланията за бързо възстановяване на звездата!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар