Фенове в ужас! Някоя от тях може да е Ния Туджарова?!

Фенове в ужас! Някоя от тях може да е Ния Туджарова?!
2 (40%) 1 vote

След финала на „Под прикритие” останаха много висящи въпроси, но най-любопитният е коя е дъщерята на Джаро

 

Тайната дъщеря на Джаро успя да взриви зрителите пред телевизионния екран, които с нетърпение очакваха финала на „Под прикритие”.

Да не се окаже някоя от тях Ния?!

Да не се окаже някоя от тях Ния?!

Трети сезон на сериала завърши, а както вече стана ясно неминуемо ще има продължение. На края обаче останаха много висящи въпроси, а един от тях не дава мира на феновете.

В интернет вървят какви ли не спекулации за образа на героинята Ния Туджарова, но най-любопитно за всички е коя актриса ще се превъплъти в нея. Както Kliuki.net първи писа, това по всяка вероятност ще е моделката Бориса Тютюнджиева, но продуцентите подсказаха, че предстои кастинг. Това обаче може да се окаже просто рекламен трик, както стана с обявяването на снимките за четвърти сезон.

Снимките от партито предизвикаха напрежение в мрежата

Снимките от партито предизвикаха напрежение в мрежата

До последно създателите на филма не даваха категоричен отговор, а почитателите стояха в неведение. Дни преди последната серия все пак се разбра, че „Под прикритие” не свършва до тук, а и след редица загадки, които останаха неизяснени в 12 епизод, вече е повече от ясно, че отново ще гледаме някои от любимците си. Версиите за Ния се роят непрекъснато и няколко известни дами също вече бяха посочени като заподозрени. Диляна Попова, Яна Маринова са сред желаните от маниаците, но те едва ли ще блеснат точно в „Под прикритие”, тъй като имат ангажименти към други проекти. Най-тревожното за всички е отново да влезе манекенка в сцените. Мнозина не одобряват участието на Ирена Милянкова, която беше Съни, а сега се опасяват, че като нищо някоя жадна за слава звезда ще съсипе крими сагата.

Снимките от партито на актьорите създадоха повод за нови слухове и съмнения, че някоя от тези красавици като нищо може да се озове в ролята на Ния. „О не! Ужас! Дано нищо такова не се случи, че спирам да гледам „Под прикритие”, пишат втрещени от гледката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар