Фенове недоволстват! Стартът на Къртицата пълен провал

Гласувайте за статията

Първият епизод на шоуто разочарова феновете, които беснеят в мрежата

Зрителите определено са недоволни

Зрителите определено са недоволни

„Може ли такава тъпотия“, „Лека нощ, деца е по-интересно“, „Изложихте се“ са част от коментарите на разочарованите зрители. Снощният старт на рекламираното като невероятно и невиждано до момента шоу „Къртицата“ се оказа абсолютно фиаско. Феновете засипаха официалната Фейсбук страница на предаването с възмутени коментари, в които изказваха недоволството си.

Изглежда прехваленото шоу е излъгало очакванията на феновете за нещо наистина грандиозно. Истината е, че основната част от едночасовия стартов епизод, беше заета от визитките на участниците, които, по думите на зрителите, са били ужасно скучно направени. Хората се чувстват излъгани и заради предварително обявената продължителност на шоуто, която не съвпадна с реалното времетраене на епизода.

Първоначално беше заявено, че първата серия на „Кътицата“ ще е 3 часа, а снощи станахме свидетели на едва час. От ТВ7 се оправдаха с мача на националите по БНТ, изтъквайки, че не са искали да карат зрителите да се чудят кое да изберат. „По-скоро са се уплашили, че никой няма да им гледа шоуто и рейтингът им съвсем ще се стопи“ смеят за феновете.

На всичкото отгоре много от зрителите се оплакаха от ужасното качество на картината. Трептене, разминаване в звука и образа и насичане на картината са подразнили хората дотолкова, че да сменят канала. „Толкова ли не можаха да купят една свястна техника?“ дразнят се потребителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар