Фенове към Иван и Андрей: „Махнете селянката Емануела“

Гласувайте за статията

Скандалът между певицата и Мариана взриви зрителите на „Къртицата“

След скандала с Радина, Емануела се нахвърли и на Мариана

След скандала с Радина, Емануела се нахвърли и на Мариана

Напрежението в базата расте с всеки изминал ден. Това си личи особено в поведението на Емануела. Нервите на певицата за пореден път не издържаха и след скандала с Радина, тя се нахвърли върху Мариана. Зрителите на епизода снощи видяха как звездата буквално направи на нищо блондинката заради забележката й, че певицата саботира мисиите и заради нея групата губи пари.

Кротката забележка на Мариана, че Емануела не се раздава напълно, въпреки, че изхарчи част от парите на останалите, за да прекара пет дена с годеника си, буквално взриви певицата.

„Не ми дръж сметка, каква си ти“, беснееше Емануела срещу участничката. Отказът на Мариана да я слуша допълнително вбеси звездата, която продължи с нападките и зад гърба на блондинката. Раздразнението й достигна до там, че си позволи да обсъжда интелекта на Мариана, очевидно забравяйки, че тя самата не е от най-интелигентните участници. „То човек трябва да има малко мозък, но тя очевидно си е проста“, нареждаше Емануела.

Поведението и окончателно вбеси зрителите на предаването, които поискаха от Иван и Андрей да я махнат от шоуто. „Махнете я тази злобарка, не мога да я гледам“, „Тази не се ли вижда каква е селянка, седнала да обижда момичето“, коментират интернет потребителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Фенове към Иван и Андрей: „Махнете селянката Емануела“”

  1. Svetlana Kuyumdzhieva

    апр. 23. 2013

    "Кротката забележка на Мариана"? Вие не сте в ред.

    Reply to this comment

Добавете коментар