Фенки заграждат Константин (Фото компромат)

Певецът изглежда се забавлява доста добре в отсъствието на съпругата си

Коцето се забавлява доста добре без жена си
Коцето се забавлява доста добре без жена си

На скорошно свое участие в популярна столична дискотека Константин беше буквално нападнат от свои фенки. Разголените момичета бяха готови на всичко, за да се докоснат поне за малко до любимеца си. А както изглежда, Коцето няма абсолютно нищо против напористото им поведение.

Нещо повече, гости на заведението споделят че певецът определено се е забавлявал доста в отсъствието на жена си като дори поканил част от фенките си в сепарето си. „Момичетата буквално се нахвърлиха върху него докато пееше. Но пък и той не се дърпаше особено“ коментират случката свидетели.

По принцип Коцето е известен с доста освободеното си поведение на свои участия. Това обаче доста често води до слухове за извънбрачни авантюри на певеца. Интересно как Надя, съпругата му, приема тези слухове, както и фактът, че съпругът й определено не се дърпа от вниманието на фенките си.

Красавицата засега не е показвала да ревнува половинката си и с усмивка приема заобикалящите го момичета, както и многобройните им опити да привлекат вниманието му. До кога обаче ще е така? Припомняме ви, че името на Константин постоянно е замесвано в слухове за любовни авантюри. Преди време се говореше за тайна връзка между него и колежката му Преслава, а напоследък все по-усилено се шушука, че се е събрал отново с бившата си половинка Райна.

1 коментар
  1. Мале, вижте го какъв е палавник!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.