Фенки нападнаха Куката и Косъма

Гласувайте за статията

Звездите от „Под прикритие“ станаха жертви на почитателки

Стотици фенки на Куката и Косъма ги нападнаха в пловдивска дискотека. Актьорите Мариан Вълев и Александър Сано се превърнаха в своеобразна атракция в известен клуб в Пловдив — Стотици фенки нацелуваха двамата актьори. Които със сигурност нямаха нищо против нежните атаки на почитателките си.

Фенки нападнаха Куката

Фенки нападнаха Куката

Освен, че раздаваха десетки автографи и се снимаха с почитателки, двете звезди се превърнаха в душата на купона. По време на партито Куката дори си потърси свой двойник в танците, а десетки се впуснаха в демонстрация на емблематичния му танц.

Среброто също стана жертва на нежната "атака"

Среброто също стана жертва на нежната „атака“

Интересен факт е, че двамата актьори изглежда бяха решили да се позабавляват по мъжки, тъй като никой от тях не бе с половинката си. Спряганата за приятелка на куката актриса Снежана Макавеева липсваше, а Среброто беше без половинката си Нели Атанасова. Въпреки това не им липсваше компания до края на вечерта.

След края на последния сезон на сериала двамата актьори се отдадоха на дълга почивка. Звездите все по-често са забелязвани по партита и купони. И както винаги се превръщаха в душата на компанията, където и да се появят.

Фенки на актьорите не пропуснаха да ги нападнат и в пловдивската дискотека. Където двете звезди не можаха да откажат на почитателките си нито автограф, нито снимки за спомен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар