ФАРС! Виж цялата истина за сватбата на Емануела в „Къртицата“

Гласувайте за статията

Певицата поставила условие на продуцентите, за да влезе в шоуто

Предложението за брак се оказа плод на добре измислен сценарий

Предложението за брак се оказа плод на добре измислен сценарий

Снощното издание на „Къртицата“ предизвика истински фурор сред зрителите и по-конкретно сред феновете на поп-фолк певицата Емануела. Чалгаджийката развълнувано се обясни в любов на половинката си Ники и пред всички го помоли да се ожени за нея. Цялата ситуация беше съпроводена с много изненадани възгласи от страна на водещите и участниците.

Истината обаче е съвсем различна, научи kliuki.net. Снощните действия на певицата изобщо не бяха плод на импулсивно решение, а на предварително обмислена стратегия. Още с получаването на поканата за участие, Емануела поискала от продуцентите на шоуто да организират сватбата с гаджето й по време на шоуто. В противен случай отказала да влезе. Подобно искане всъщност било добре дошло за Иван и Андрей, които съзрели допълнителна възможност да вдигнат рейтингите си.
Естествено, всичко трябвало да изглежда максимално естествено, затова и беше разигран снощният цирк с развълнуваната Емануела и изненаданите водещи.

Зрителите обаче също заподозряха измамата. „Та гаджето й дори не й е дало отговор, как може вече да организират сватбата?“, чудят се феновете. Някои от тях дори използваха ситуацията, за да започнат да си правят шеги на гърба на певицата. „Сигурно иска да си гарантира, че Ники няма да се откаже в последния момент“, шушукат хората.

Припомняме ви, че преди години бащата на детето на Емануела я зарязал буквално пред олтара – просто не се появил в гражданското в деня на сватбата им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар