Фани на Пламен разкри защо го е напуснала

Гласувайте за статията

Въпреки проблемите, съпругата му все още се надява да си го върне, той се колебае

Едно най-обикновено българско семейство се превърна в медийна сензация в последните месеци. Пламен Медаров – участникът във ВИП Брадър и съпругата му Фани се оказаха толкова обсъждани, колкото и звездното семейство Валери Божинов и Николета Лозанова.

Фани Медарова разкри защо се е разделила с Пламен

Фани Медарова разкри защо се е разделила с Пламен

Предвид флирта на Пламен с певицата Йоана в Къщата, феновете не спираха да си задават въпроса какво всъщност се случва между съпрузите и разделени ли са те наистина. Отговор на този въпрос даде лично Фани. В интервю за „На кафе“ все още законната половинка на бизнесмена разкри защо двамата все още не се развеждат и каква е истинската причина за раздялата им.

Оказа се, че решението е било на самата Фани. Госпожа Медарова настоявала семейството да живее за постоянно в Нова Зеландия докато желанието на Пламен било тримата с детето им да се установят тук, в България. Заради това сериозно разминаване във вижданията за бъдещия им живот заедно, Фани решила да се раздели с мъжа си. До развод обаче все още не се е стигнало, тъй като госпожа Медарова се надява Пламен да размисли и двамата да се върнат заедно в Нова Зеландия, където да закрепят брака си.

Фани разкри още, че без значение какво ще реши съпругът й, тя самата ще се върне в островната държава в най-скоро време, при това заедно с детето на двойката, където възнамерява да продължи живота си.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Фани на Пламен разкри защо го е напуснала”

  1. фичо

    Ное. 19. 2013

    Дявол да го вземе! Много е готин! Дано се махне ако мо#e обаче – тук не е за него! Ще му е много по-хубав #ивота в Нова Зеландия или Австралия. Това е друг свят просто. Нищо в сравнение с тук.

    Reply to this comment

Добавете коментар