Фамилията приключва със смъртта на Ламбо, убиват го на финала

Фамилията приключва със смъртта на Ламбо, убиват го на финала
5 (100%) 1 vote

Фамилия приключва трети сезон със смъртта на Ламбо, убиват го на финала

Фамилията приключва трети сезон със смъртта на Стефан Данаилов. По свое собствено желание, Ламбо е пожелал героят му да бъде убит на финала на сезона. Причината е, личната драма, която наскоро преживя актьора. И по негово желание героят му Борис Арнаудов ще напусне земния си път, убит трагично.

Развръзката в трети сезон на Фамилията се очертава още по-драматична. Освен Борис Арнаудов, в края на сериала подобна съдба ще сполети и сина му Виктор Арнаудов. Засега остава неясна съдбата на друг герой от сериала–снахата Диана. В миналия епизод Фамилията видяхме, че Борис не се е отказал от плановете си да я намери. След покушението срещу нея, Диана, изиграна от Деси Бакърджиева, изчезна безследно, пише „ПИК“. Плановете на свекър й да я отстрани обаче остават непроменени, тъй като тя е замесена в страшната на тайна фамилията.

Фамилията приключва трети сезон със смъртта на Ламбо

Фамилията приключва трети сезон със смъртта на Ламбо

Любопитен завършек се очертава в отношенията между Лора и журналиста Стефан Марков. Дъщерята на Арнаудов изиграна от Яна Маринова се кани да напусне съпруга си. Научавайки за изневярата на Тони, тя решава окончателно да сложи край на брака си с него. И напуска семейството си, тръгвайки заедно с биографа на баща й, изигран от Асен Блатечки. В края на трети сезон на Фамилията ще видим още неочаквани развръзки. Дали сценаристите ще сложат край на култовата сага с последния епизод, обаче не се знае.

Засега не е решено и дали ще има четвърти сезон на Фамилията, главно заради решението на някои звезди да напуснат сериала. Освен Стефан Данаилов, упорито се говори, че Иво Аръков също иска да напусне лентата. Младежът има амбиции да прави кариера в Холивуд и по тази причина не смята да се задържи още дълго в България, след края на снимките на сериала Фамилията.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар