Евгени Минчев на нож с Кали: Чума!

Евгени Минчев на нож с Кали: Чума!
5 (100%) 1 vote

Евгени Минчев и Йорданка Христова се скараха с Кали заради битовизми

Евгени Минчев си намери нова жертва—фолк певицата Кали. Битовизмите превземат Къщата и атмосферата е толкова нажежена, че половината звезди едва я издържат. След поредната порция драми и скандали в шоуто, главни герои, на които бяха Жени и Тачо, дойде ред и на политбюрото в Къщата да се изявят срещу… Кали.

Оказа се, че певицата не е особено обичана от лорд Евгени Минчев, особено след като проявява забележителна небрежност относно чистотата. Фон Бул й вдигна сутрешен страхотен скандал за една чиния. Йорданка Христова също не пропусна да захапе Кали, че е твърде претенциозна, а в същото време и лоша домакиня. Битовият скандал се премести в апартамента на Политбюро, където лордът и певицата се оплакаха един на друг от останалите съквартиранти.

Евгени Минчев поведе война и с Кали

Евгени Минчев поведе война и с Кали

„Измий си очите със светена вода“, посъветва го Йорданка Караджова заявявайки, че има много мрачна енергия в Къщата. Самият Евгени Минчев пък заяви, че в къщата имало „такива чуми“, очевидно визирайки не само Кали, но и Камелия Воче.

Новият конфликт в Къщата не бе единствен. Камелия Воче последните дни също изпитва върху гърба си острия език на лорда. Минчев не спира да я злепоставя, макар че мнозина застанаха на нейна страна в скандала. Двамата все още не са стигнали до бой и стоят предимно встрани един от друг. Вместо това са по-заети да си хвърлят стрелички и да се дразнят, злепоставяйки другия с обиди по негов адрес.

Сблъсъците в Къщата стават все по-опасни, тъй като звездите в шоуто са силни характери. Скандалът между Евгени Минчев и Кали бе само върхът на айсберга. Певицата се изпокара с половината участници, тъй като не й позволяват да спи. Драмата продължава с пълна сила и тепърва предстои да видим, какво още ще ни сервират звездите в шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар