Евгени Минчев: Мария е като Кончита Вурст!

Евгени Минчев: Мария е като Кончита Вурст!
5 (100%) 1 vote

Евгени Минчев срина Мария, сравни я с Кончита Вурст

Евгени Минчев направо срина фолк певицата Мария. Паркетният лъв заяви, че изпълнителката има нужда само от една брада, за да се превърне в копие на Кончита Вурст. „Тя не е никаква модна икона, а скъпите й дрешки не я правят образец за стил. Всъщност има нужда само от една брада и ще стане като Кончита Вурст“, заяви Минчев.

Светският хроникьор буквално съсипа имиджа на певицата като модна икона, заявявайки, че на нищо не прилича. Той обърна внимание не само на стила и визията й, но също и на поведението й на дива.

Евгени Минчев сравни Мария с Кончита Вурст

Евгени Минчев сравни Мария с Кончита Вурст

„Много харесвам Мария, приятно ме изненада, мило, изискано момиче“, започна да я хвали Евгени Минчев минути преди да нанесе фаталния удар. „Но нито ми харесва как изглежда, нито как се облича“, заяви още той.

Минчев не пощади още и Андреа, която заяви, че е дошла на негово парти облечена като за погребение. Критики отнесе и кралят на фолка Азис, както и редица други звезди.

Въпреки че самия лорд Итън проявява отчайващ вкус напоследък, това не му попречи да направи за срам половината представителки на родния елит. Обидите му към фолк певицата Мария обаче станаха повод за най-много коментари в социалните мрежи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар