Евелина Павлова ще бъде водещ на „Аз обичам България” по Нова ТВ

Гласувайте за статията

Евелина Павлова ще бъде водещ на новото предаване на Нова ТВ „Аз обичам България”. Всеки петък от 25-ти март, точно в 20.00 ч., тя и участниците в шоуто ще преоткриват онези български събития, личности и факти, заради които обичаме страната си.
Колко литра ракия на година средно пият българите? Каква е фамилията на героя на Георги Русев във филма „Опасен чар” или кой наш певец е наричан „Синатра на Изтока”? С подобни въпроси чаровната водеща ще предизвиква участниците и заедно ще припомнят и научават непознати и позабравени факти за страната ни и самите нас.
„Аз обичам България” обещава да забавлява зрителите напълно по нашенски – с много хумор, музика и забавни игри, с участници, които знаят и разбират от всичко, и публика, която допълнително ще допринася за патриотичния и позитивен заряд на шоуто.
На зрителите на Нова ТВ Евелина Павлова е позната като партньор на Ники Кънчев във втория сезон на Биг Брадър и като лице на ток шоуто „На твое място”. В „Аз обичам България” обаче тя ще се изправи пред съвсем друго предизвикателство – ще посреща отборите в духа на българското гостоприемство, ще поддържа състезателния дух и ще задава въпроси за всичко, свързано с родината.
На въпроса „Защо обичам България?” тя отговаря „здравите корени”. Семейството е нещото, заради което никога не би напуснала страната евелина павловаси и не би и помислила да живее в друга държава. Любимото й българско ястие е капамата, в приготвянето на която е изключително добра, „Оркестър без име” е родният филм, който обича най-много, а „Ако имаш време” на Тангра – любимата й песен.
Най-голямата й страст в живота винаги е била и си остава музиката. Била е програмен директор на радио Мила Голд, а в последствие и на радио Star FM. Кариерата й я среща с един от най-великите имена от световната музикална сцена. Интервюирала е Браян Адамс, вокала на INXS Джей Ди Форчън, китариста на Металика Робърт Трухельо и много други. Най-емоционалната й среща обаче е тази с пианиста на Deep Purple – Джон Лорд. Именно оттогава тя вярва, че колкото по-известен е един човек, толкова по-естествен е той.
Чаровната водеща е щастливо омъжена и има дъщеря Ана, с която миналата година прекарват най-незабравимото лято заедно.
Шоуто „Аз обичам България” е по лиценз на холандската продуцентска компания Talpa Media, като освен в България, се излъчва още в 30 други държави от Европа и Близкия Изток.
В предаването един срещу друг ще се изправят два отбора. Всеки един от тях е предвождан от капитан и се състои от три известни личности от различни възрастови групи. Капитаните ще бъдат винаги едни и същи, но за разлика от тях – останалите членове на тима ще се сменят всяка седмица. В няколко тематични рунда те ще отговарят на въпроси от различни сфери от миналото и настоящето на България – кино, история, спорт, правопис, интересни личности, средностатистически данни и др. С особено важна роля ще бъде и публиката, която не само че ще подкрепя своите фаворити, но ще бъде и пълноправен участник в шоуто. Всеки отбор ще разчита на собствена агитка, чиято задача никак няма да е лесна – тя ще може да го съветва и да му помага, а ако нейните любимци спечелят играта – награди ще печели и тя.

novatv.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Trackbacks/Pingbacks

  1. Евелина Павлова показа новородения Борис – виж колко е щастлива! | alternativno.net - 20.02.2014

    […] се надявали да си имат попълнение от мъжки пол. Евелина Павлова вече има едно дете – 12-годишна принцеса, която пък […]

  2. Евелина Павлова показа новородения Борис – виж колко е щастлива! - 20.02.2014

    […] се надявали да си имат попълнение от мъжки пол. Евелина Павлова вече има едно дете – 12-годишна принцеса, която пък […]

Добавете коментар