Ева Тепавиарова е имала говорен дефект

Гласувайте за статията

Красавицата от “Столичани в повече”, която умело си партнира с Руслан Мъйнов, е имала говорен дефект като малка. Лечението, включващо операция и редовни посещения при логопед, се оказва успешно и днес от говорния дефект няма и следа. Ева смята, че от родителите зависи всичко и те трябва да се погрижат за здравето и самочувствието на детето си. Заради говорните проблеми, тя е принудена да носи шпатулки, споделя пред ‘Уикенд за жената” Ева.

Сериалът “Столичани в повече” е идеалното поле за изява на чаровната актриса. Тя споделя, че Стоянка Мутафова е любимката на всички и въпреки годините си, тя нямала никакъв проблем със запомняне на репликите си. За атмосферата по време на снимки, Ева разказва, че няма лицемерие и завист, напротив, всички проявявали разбиране към проблемите на другия.

Ева отглежда детето си сама, но това не я кара да се изживява като “отчаяна съпруга”. Тя държи на определени моменти в една връзка и има своя собствена философия. Иска от един мъж да бъде джентълмен и да се отнася уважително към нея. Не е готова да прави генерални компромиси от отчаяние, каквито правят много други жени на нейно място. Ева се справя чудесно и сама, въпреки многото професионални ангажименти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Ева Тепавиарова е имала говорен дефект”

  1. ulian4etooo

    авг. 27. 2011

    какво е шпатулки

    Reply to this comment

Добавете коментар