Ева Лонгория си върна формата, показа убийствено тяло на 40

Гласувайте за статията

Ева Лонгория с убийствено тяло и на 40

Ева Лонгория демонстрира изваяното си тяло по бикини и без грам целулит. Актрисата показа, че здравословната храна и редовното спортуване дават отлични резултати.

Ева Лонгория и на четиридесет години показва завидна фигура. Любителка на мексиканската храна, тя винаги знае какво точно меню да избере, така че да не си залепи нито грам на бедрата и в какъв тоалет да се появи, за да блесне в цялата си прелест. Макар че и в силно изрязани бикини актрисата не губи нито капка чар, а по–скоро показва съвършенство и красота.

Ева Лонгория почива в Маями заедно с приятеля си Хосе Антонио Баста, редовно се къпе в хотелския басейн и се радва на слънчевите бани под красивото слънце. В семпли спортни бикини в сиво, с които позволява на мъжете малко да им заработи фантазията, Ева е в топ форма, пишат от idividi.com.mk.

Ева Лонгория в суперформа на 40

Ева Лонгория в суперформа на 40

Телевизионната звезда е почти на 40 години и е известна като голям почитател на храните и отлична готвачка. Тя не се отказва от добрата и вкусна храна, но не пропуска и тренировките в залата, така че с гордост показва тялото си без грам целулит или излишни килограми.eva 3 eva 4

За отличната форма на красивата брюнетка, със сигурност допринася и положителната й нагласа към живота, разнообразната кариера, изпълнена със записи в телевизията, филми и множество рекламни кампании, както и хуманитарния й ангажимент за многобройните организации. Не на последно място е личният й живот. Ева Лонгория се радва на обожанието на много мъже и въпреки злополучния си брак, продължава да е сред най-желаните жени на света.

Актрисата влюбена и отново във форма

Актрисата влюбена и отново във форма

Кой не би искал да прекарва своето свободно време като Ева Лонгория на плажовете в Маями. Разбира се, жените биха искали да имат нейното тяло на тези години, докато мъжете просто биха пожелали тя да бъде с тях на лежанката край водата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Ева Лонгория си върна формата, показа убийствено тяло на 40”

  1. Супер изглежда!

    Reply to this comment

Добавете коментар