Ето защо Карбовски напуска Нова телевизия!

Гласувайте за статията

Водещия напуска медията, „Отечествен фронт“ с нов водещ

Мартин Карбовски напуска Нова телевизия. От известно в публичното пространство се носеше новината, че устатия тв водещ смята да смени медията. Оказа се, че това е вярно, но обстоятелствата при които се разделя с тях са повече от неприятни.

Карбовски напуска Нова

Карбовски напуска Нова

Водещият на „Отечествен фронт“ се разделя със скандал с Нова телевизия. Вече няколко месеца той бил в постоянен конфликт с ръководството, а през декември миналата година стана ясно, че смята да се премести в ТВ7. Именно идеята за преместване е и главния повод за поредицата разногласия. Вече е решено, че на стола на Карбовски ще седне колежката му Нина Александрова, докато той води свое ново предаване в ТВ7, пишат от kliuki.ws.

Говори се, че една от причините водещия да напусне не са само условията, но и отношенията му с Николета Лозанова. В столичните среди се шушука, че близкото му приятелство с футболната съпруга е предизвикало и някои конфликти между него и продуцентите му.

Не е тайна, че спрямо плеймейтката Карбовски изпитва доста топли чувства и неведнъж превръщаше предаването в нейна трибуна, от която тя нападаше фолк певицата Алисия.

Въпреки това телевизионерът се е доказал като истински професионалист и има своя изключително вярна аудитория. Която ще го последва и в ефира на ТВ7, където ще продължи да се изявява.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар