Ето защо Ани Салич слезе от ефир!

Гласувайте за статията

Водещата си счупи крака, от понеделник е в болнични

Тежка травма свали Ани Салич от екран. Популярната тв водеща си счупи крака и сериозно пострада. Тв звездата изненадващо не се появи в ефира на Би Ти Ви във вторник вечер, а вместо нея излезе Виктория Петрова. И докато зрителите се чудеха, дали тв звездата не е уволнена, се оказа, че се лекува от злополука.

Ани Салич слезе от ефир

Ани Салич слезе от ефир

Подробности за инцидента не се съобщават, но се знае, че водещата е пострадала в понеделник. Ани ще остане вкъщи поне няколко седмици, докато кракът й заздравее. Дотогава във вечерните новини ще я замества Виктория Петрова. Популярната репортерка обикновено водеше обедната емисия новини, но в следващите няколко седмици, зрителите ще я виждат редом до Юксел Кадриев, пишат от hotnews.bg.

Информацията бе оповестена, след като в мрежата се чуха слухове, че водещата е уволнена. Припомняме ви, че преди дни съпругът й Бранко неочаквано напусна Би Ти Ви и вече не е част от екипа на медията.

Официалната причина за това е разводът му с телевизионерката. Според други обаче той е влязъл в конфликт с ръководството и затова е решил да напусне медията. Напускането му даде повод за слухове, че и Ани Салич също ще слезе от екран. А инцидентът само предизвика нови клюки. От Би Ти Ви обаче са категорични, че никой не е уволнявал Ани Салич, нито пък тя смята да напуска. Просто тв водещата е пострадала и сега се възстановява в дома си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар