Ето я великата издънка на Пацо като водещ! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Панайот нямаше търпение да се уреди със собствено предаване и когато това се случи се изложи тотално в очите на хората

 

Пацо е водещ! Той постигна мечтата си и днес ни гледа от екрана на телевизията, както до вчера ни пълнеше главите със своите бисери в „Биг Брадър”.

Пацо много се изложи като водещ, но пък кючеците му нямат равни

Пацо много се изложи като водещ, но пък кючеците му нямат равни

Момъкът от Гълъбово толкова много искаше да остане в сърцата и устите на хората, че е готов на всичко, за да се говори за него. Панайот дори не се замисли, когато получи предложението да води свое предаване за музикални поздрави. Той нито за миг не се усъмни в своите възможности и смело се настани на диванчето…

Тогава започна неговата най-велика издънка до сега! Пацо бяга от камерата като зайче в гората, върти очи и се чуди как да съчини нормално и смислено изречение. Говори с неговия си характерен диалект и буквално втрещява зрителите, които му звънят по телефоните и го взимат на подбив.

Панайот е във вихъра на танците

Панайот е във вихъра на танците

Все пак не можем да отречем, че въпреки голямото си самочувствие, Пацата не пропусна да отправи уникално послание, когато за първи път се появи в ефир: „Ще ма извините, може да съм глътнал леко бастуна и гипса, притеснен съм…!”. Изцепката му беше съпроводена от бурно подскачане и трескаво треперене на тялото му, което допълнително предизвика присмех в околните, че даже и в оркестъра в студиото. После обаче той замаза гафа си с върли кючеци, които аудиторията видя и в реалитито.

Какво да се прави, всеки втори у нас си мисли, че е лесно да се стане звезда, но нещата стоят другояче… Вижте и вие как се справя Пацо като водещ!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар