Ето я стаята, където се усамотяват Ники и Алисия

Ето я стаята, където се усамотяват Ники и Алисия
5 (100%) 1 vote

Ники и Алисия обичат да релаксират с любимата си песен и ароматно наргиле

Ники и Алисия се усамотяват тук – за първи път имате възможност да надникнете в тяхното кътче за релакс.

Ники и Алисия

Ники и Алисия обичат да се усамотяват точно в тази стая, релаксът е пълен

Kliuki.net ще ви покаже тази перфектна за разпускане стая. Двамата обичат да се настанят на белия диван, а футболистът пуска една от любимите им песни, които са нашумели сега.

После се отдават на ароматно наргиле и питие. Ники и Алисия имат вкус към лукса, но и към ценните моменти между тях двамата. По това време на вечерта, малкият Валерко вече си е заспал в уютното си легълце. Дотогава тримата са играли и са се забавлявали заедно, като едно прекрасно семейство.

А след това идват минутите на щастие и любов между Ники и Алисия.

Певицата рядко показва чувствата си, но покрай половинката си, взе да го прави все по-често. Преди се опасяваше от лошите очи на околните, които все им се ровиха в живота. Дори се наложи да скъсат за пред хората, макар че имаха и дребни неразбирателства за кратко, което също си каза думата.

После обаче се събраха отново и вече не могат да се крият. Ники и Алисия са много близки и стават все по-близки с годините, потвърждават и хората, които ги познават.

Те почти не допускат никого в личното си пространство, но за сметка на това, често споделят приятните си мигове, когато намерят време да бъдат един до друг. Ангажиментите им не позволяват повече, но и това е достатъчно, когато отсрещният ти предлага всичко на тепсия.

Ники и Алисия си го създават непрекъснато това усещане, а той знае как да се грижи за дама като нея.

Храната, марковият алкохол, вниманието, жестовете и допълнителните екстри – всичко това се оценява от Алисия и тя му отвръща подобаващо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар