Ето я първата снимка на Николета и Алисия заедно!

Гласувайте за статията

Чудото се случи в пловдивско заведение, където Алисия и Николета се засякоха случайно на концерт на Графа

Николета и Алисия заедно

Николета и Алисия заедно

Невиждано! Вечните врагини Алисия и Николета заедно на снимка една до друга?! По вероятно беше светът да се свърши, отколкото да видим това.

Чудото се случи в пловдивско заведение, където Алисия и Николета се засякоха случайно на концерт на Графа. Двете бяха отишли поотделно, разбира се, в женски компании.

Първа в заведението влезе Лозанова, придружена от изцяло дамска компания, писа Lifestyle.bg. По-късно пристигна и Алисия, която също бе излязла по женски с най-близките си дружки. Певицата бе настанена точно до сепарето на Николета.

Въпреки „близката среща“, двете не си размениха нито един поглед, нито един жест, нито пък си пратиха злобен поздрав по диджея.

Снимката, на която са заедно, бе публикувана от Hotnews.bg. Според някои читатели това е чист монтаж и няма как Лозанова и Алисия да си позволят да се снимат една до друга. Това би провалило цялата им тактика да се мразят пред медиите. Според техните пиари, ако двете започнат да се държат приятелски една с друга, интересът към тях рязко ще падне. Алисия ще бъде все по-малко търсена по участия, а Николета ще има все по-малко фотосесии.

А вие как мислите? Монтаж ли е снимката?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

4 коментара to “Ето я първата снимка на Николета и Алисия заедно!”

 1. Cielo Azul

  февр. 26. 2013

  Врагини?Каква е тази дума?Може би сте искали да кажете врагове?

  Reply to this comment
 2. Ruselina Hadjidimitrova

  февр. 26. 2013

  Това е фотошоп, какви са тези глупости…

  Reply to this comment
 3. Cielo Azul, в българския език си има както думата врагове, така и думата врагини. Като почнете така да се заяждате за една дума…

  Reply to this comment
 4. Katerina Alyova

  мар. 05. 2013

  opredeleno e montaj I to si li4i mnogo.

  Reply to this comment

Добавете коментар