Ето я Мартина на Слави без грим (ФОТО)

Гласувайте за статията

Мартина на Слави изглежда доста различно в ежедневието си, когато е без капка грим и прическа

Мартина без грим

Мартина на Слави без грим

Мартина на Слави рядко може да бъде видяна на хубава, естествена снимка в нета. Танцьорката има профил във Фейсбук, но е изцяло недостъпен публично, и тези, които имат достъп до него, се броят на пръсти. Все пак Kliuki.net успя да се добере до невиждана досега снимка, с която се сдобихме чрез една от танцьорките в балет „Магаданс“.

На снимката Мартина Огнянова е напълно естествена и няма капка грим. И тъй като сме свикнали да гледаме гаджето на Слави само на тв екрана, като част от балет „Магаданс“, с много, много грим, трябва да признаем, че разликата без макиаж е съществена. И плашеща.

На снимката Мартина, заедно с още няколко момичета от балета и двама мъже, позират с оръжия и екипировка за стрелба. Очевидно са играли някаква забавна стратегическа игра и доколкото разбрахме, това е едно от малкото събирания на момичетата, извън работа.

Липсата на всякакъв грим, дава на Мартина болнав и доста блед вид. Освен това, ежедневната употреба на прекомерно количество грим, води именно до такива резултати.

Припомняме, че наскоро Мартина на Слави се сдоби с чифт нови силиконови импланти, подарък от благоверния й. С тях танцьорката изцяло се тунингова.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара to “Ето я Мартина на Слави без грим (ФОТО)”

 1. Polina Kotorova

  мар. 15. 2013

  Чак пък плашеща! Изглежда като жена без грим, всички сме различни със и без грим!

  Reply to this comment
 2. Ilia Georgiev Kalev

  мар. 15. 2013

  kakvo puk tolkova e plasheshto ne razbiram¡¡¡.

  Reply to this comment
 3. Добринка Накова

  мар. 16. 2013

  Хубава жена без грим….вие да не сте по различни със или без грим….господи изроди се светът. На Слави…. тя не му е собственост.

  Reply to this comment

Добавете коментар