Ето я къщата на Николета и Валери в Италия

Гласувайте за статията

Николета и Валери имат дом за чудо и приказ в Италия, но още го държат в тайна

Николета и Валери имат приказен дом в Италия, но засега феновете им успяха да го зърнат само бегло, научи Kliuki.net.

Николета и Валери

Николета и Валери се устроиха чудесно в Италия

Все пак плейметката не пропусна да подскаже как изглежда къщата им. След първоначалната еуфория от корицата на профила й, която подведе повечето и е от курортен комплекс, няколко снимки все пак издадоха реалното убежище на Николета и Валери.

Забелязват се метални огради, а зад тях стилна постройка в духа на Италия. От известно време Валери Божинов има ангажименти там, а това дойде като сбъдната мечта за Николета, която обожава страната. Тя отдавна е казала, че има намерение да се пресели почти напълно там, стига професията й да го позволява.

Засега обаче няма как да си го уреди напълно, защото се изявява като водеща в бТВ. Докато Папараци е на екран, Николета със сигурност ще кръстосва между България и Италия.

Ще търси лукса при своя съпруг и ще се връща обратно у нас, а тук също не й липсва нищо. Но Николета и Валери се оплакват от хората. Те нали знаете са лоши, злобни, завистливи, все мразят успелите…

А Николета няма защо да я критикуват, хейтърите и само хейтърите са виновни за думите, които изричат. Понеже тя е звезда, всеки трябва да изказва само мили определения по неин адрес, не бива да накърнява чувството й за достойнство, безпределната й суета, манията й да бъде номер 1.

В противен случай бива окачествен като злобен и завистлив, ето с такива мисли в главата си живее Николета.

Важното е, че си вярва, а пък е факт, че малцина са хората, които имат обективна преценка за себе си. В крайна сметка тя обича да се наслаждава на придобивките си и обикновено с това запушва устата на тези, които я плюят.

Сега, както става ясно, Николета се радва на изключителни удобства в Италия, за които повдигна леко завесата…

Вижте издайническите снимки от дома на Николета и Валери!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Ето я къщата на Николета и Валери в Италия”

 1. Тонина

  Ное. 12. 2014

  Под наем,той няма толкова пари за да си позволи подобна къща,жена му достстъчно го оризили :). Бедната му жена не може никой да заблуди,защото и в Италия живеят българи,та всичко се знае;).

  Reply to this comment
 2. Albena

  Ное. 12. 2014

  Е как пък познахте, че е тяхната къща? Може да са харесали фона и да са се щракнали няколко пъти, както на снимката с басейна и морето.

  Reply to this comment

Добавете коментар