Ето трите певици, с които се изгавриха на наградите на „Планета“

Гласувайте за статията

Камелия, Мария и Малина станаха за смях

В пълен цирк се превърна ежегодната церемония по връчване на наградите на телевизия „Планета“. Разочаровани имаше много, но утвърдените звезди на компанията си тръгнаха всяка с по един приз. За да няма сърдити бяха връчени дори измислени награди, само и само някоя дива да не се нацупи.

Малина си тръгна с награда от фирма за вафли

Малина си тръгна с награда от фирма за вафли

Продуцентите обаче си спретнаха истинска гавра с Камерия, Малина и Мария. И трите получиха награди от спонсори на компанията, само и само да не си тръгнат сърдити.

Камелия получи приз от компания за щори

Камелия получи приз от компания за щори

Устатата Камелия не можа да си премълчи и разкри, че е силно обидена от отношението към нея. Певицата си тръгна не с някоя престижна статуетка, а с приз от фирма за… щори.

Не по-малко унижение изживя Малина, която също получи награда от фирма за… вафли. Под предлог, че заслужава специална награда, певицата получи приз не за творческите си изяви, а от производител на вафли.

Мария дори не се появи да си вземе измисления моден приз

Мария дори не се появи да си вземе измисления моден приз

На фолк певицата Мария също не й се размина. Половинката й Християн Гущеров, може и да не успя да й купи статуетка за музикални проекти, но за сметка на това й подсигури моден приз. Миньончето, което тези дни се изявява повече като фотомодел, отколкото като певица, получи специална награда от модна фирма. За разлика от колежките си обаче фолк дивата не се хвана на гръмките хвалби. И дори не се появи на сцената, за да си вземе приза.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар