Ето това момиче покори „Гласът на България“ (Видео)

Гласувайте за статията

Васи от Кърджали покори журито с гласа си

23-годишната Вася Попова от Кърджали покори журито в „Гласът на България“. С изпълнението си Васи покори публиката и спечели журито. Уникалното й изпълнение на Amazing Grace постави рекорд по най-бързо обръщане на журито. Само секунди след като запя и четиримата треньори моментално се обърнаха и изявиха желанието си да я обучават. Талантливата девойка си спечели и адмирациите на публиката. А в социалната мрежа стотици я обявиха за фаворит.

Вася от Кърджали покори публиката

Вася от Кърджали покори публиката

Още от сега Вася е спрягана за финалист във формата. Самият Миро преди няколко седмици сподели, че именно в него е най-добрият изпълнител от участниците. Той изрази надежда, че именно от неговия отбор ще излезе победителят от формата. Мнозина изразиха мнението си, че именно Васи е „гласът на България“.

„Страшен глас!“, „Браво!“, „Уникална“, коментират форумци. „Това момиче е моят фаворит! Настръхнах!“ „Невероятен глас!!!“, „Виждам победител“, коментират интернет потребители.

Въпреки че всички се надпреварваха Васи да влезе в техния отбор, тя изненадващо избра Миро. Самият той остана смаян и изключително благодарен, че участничката избра него. Данчо Караджов, Преслава и Вики от „Мастило“ изразиха съжалението си, че не успяха да я привлекат в отборите си, но са изумени от таланта на Попова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Ето това момиче покори „Гласът на България“ (Видео)”

 1. Mara Todorova

  февр. 20. 2013

  bravoooo

  Reply to this comment
 2. Hristo Serezliiski

  февр. 21. 2013

  neveroqtno izpalnenie bravo…

  Reply to this comment

Добавете коментар