Ето с кои е преспал Ники Китаеца (+Реакцията на Виолета)

Гласувайте за статията

Ники Китаеца бройкал наред колежките си, ето защо Виолета се махнала от там

Ники Китаеца е изредил няколко от известните си колежки, научи Kliuki.net.

В списъка с изневерите му са дами, които добре познават съпругата му Виолета. Това обаче не ги спряло да мърсуват с него тайно, докато официалната му вярва на сто процента, писа изданието HotArena.net след статия на Всеки ден.

Ники Китаеца

Ники Китаеца преспал с повечето си известни колежки

Китаеца добре си е живуркал зад гърба на Виолета. След като се превърна в звезда покрай мнимата си връзка с Азис, той започна да си наваксва с нежния пол. Тогава среща майката на детето си, в която е не само влюбен като ученик, но и я считал за своя идеал за жена.

После обаче започнал да й кръшка, а тя се досещала, въпреки че пред обществото се кълне и до днес, че Ники Китаеца не е такъв човек. Предполага се, че точно затова е напуснала компанията на Фен ТВ.

Ники Китаеца

Ето как Виолета подкрепя своя мъж, на фона на свалките му с Калина, тя го нарича най-достойният…

Теодора, Славена, Мира и Джорджиа са преспали с Ники Китаеца, без да им мигне окото, разказват запознати.

Оказва се, че той само се представял за толкова принципен и хрисим, а всъщност редовно окичвал рога на главата на Виолета. За тях като семейство парите са много важни, още повече, че им се изсипаха няколко провала, затова сега Виолета си трае и го подкрепя до дупка.

Само ние видяхме, че тя показа великодушие, след дни на мълчание, когато Ники призна грозната истина в ефир. Дали това е лицемерие или не, нека си остане загадката на Виолета.

Факт е, че тя му удари рамо часове преди финала в Биг Брадър Олл Старс и определи Ники Китаеца като най-достойния да спечели.

Вижте какво послание отправи Виолета за любимия си – единствено в нашия сайт може да прочетете реалната реакция на певицата, а не съчинени или преписани истории.

А вие как смятате – той ли е вашият фаворит?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар