Ето какво ще се случи с Люси Иларионов, ако отслабне! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

„Това ще стане и с Люси Иларионов, ако успее да свали килограмите, както се е зарекъл”, клатят глава фенове

Люси Иларионов и Джон Кайво

Люси Иларионов и Джон Кайво

Уникално видео, което показва процеса на трансформация на 200-килограмов кореец до слаб, мускулест мъж, взриви нета тези дни. Клипът е хит в родните социални мрежи и служи за вдъхновение на много хора с наднормено тегло да отслабнат.

Джон Кайво е свалил 155 килограма, благодарение единствено на волята си, както сам казва. Разбира се, драстичната промяна в теглото дава и негативни резултати – кожата му е много увиснала и нацепена.

„Това ще стане и с Люси Иларионов, ако успее да свали килограмите, както се е зарекъл”, клатят глава фенове на българския режисьор.

Люси също има волята на Джон Кайво

Люси също има волята на Джон Кайво

Преди да започне да танцува в Денсинг старс, Люси тежеше незавидните 170 килограма. За няколко месеца той успя да смъкне около 40 кг, но специалисти предупреждават, че крайният резултат може да разочарова Иларионов.

Ще се получи както при Джон Кайво – твърде много кожа остава излишна, защото не може да се свие толкова бързо. Тя увисва и гледката е дори по-неприятна от това да си просто дебел, разказват препатили.

Разбира се, това може да се отстрани оперативно, но белезите си остават завинаги, както и стриите по цялото тяло. Ако искате да видите как ще изглежда 150-килограмовия Люси отслабнал и втален, вижте видеото по-долу.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар