Ето каква къща обитава Зара в Дубай

Гласувайте за статията

Зара от Биг Брадър може да е далеч от родната суета, но все се намира кой да се занимава с нея

Зара от Биг Брадър не проявява интерес към родните риалитита – ето я причината, научи Kliuki.net. Бившата участничка в тях вече се е устроила така, че няма нужда да трупа допълнителна слава.

Зара

Зара е обградена от лукс и много пари

Ясно е, че връзките й с мъже я изстреляха на върха, а тя самата нямаше нищо против да топли техните легла за малко лукс. От цвят на цвят, Зара най-сетне получи всичко, което иска.

Тя е расла в семейство, което е свикнало с охолство, затова родителите й бяха особено учудени, когато хлътна по Нед от Биг Брадър и започна да си губи времето с него.

Ала брюнетката бързо се осъзна!

Сигурно по съвет на мама се отрезви за няколко месеца и си потърси доста по-солиден партньор. То и затова Нед после разказа, че тя се оказала меркантилна и пресметлива, а той вярвал, че между тях има любов.

Варненката реши, че младостта й ще й помогне да натруп капитал и няма защо да се отклонява от целта. И разбира се успя. В момента Зара е в Дубай и обитава ето такава къща.

Докато някои моделки отскачат само на почивка дотам, хубавицата е трайно настанена в екзотичната страна и е обградена от класни вещи, тоалети и достатъчно средства за себе си.

Наскоро се чу, че е скъсала с баровеца си, но това се оказа слух. Поне така твърдят някои издания, писа hotnews.bg. Топ гангстерът Универсалния нямал намерение да освободи Зара от присъствието си така лесно.

Той се притеснявал да не би от разследващите органи да я притискат с неудобни въпроси и тя да изпее факти от настоящето му, което да го натопи съвсем за далаверите.

Но Зара не се притеснява от този факт, защото живее живот на принцеса…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Ето каква къща обитава Зара в Дубай”

 1. биби

  февр. 22. 2015

  От статията излиза,че я хвалите,че се е продала на престъпници,шугар деди.И какво е постигнала в живота си? Платена метреса.
  Бих се срамувала от дъщеря си,ако избере такъв път.
  Благодаря, че учи работи и сама си плаща сметките!
  ЕТО ТОВА Е ГОРДОСТ!
  И в хубава къща живее без да прави свирки на дърти престъпници.
  А сега може да ме изтриете.
  Thanks

  Reply to this comment
 2. Dechko Radev

  февр. 22. 2015

  KRASOTA

  Reply to this comment

Добавете коментар