Ето какъв трътльо беше Тодор Славков (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Тодор Славков отслабна драстично напоследък, в сравнение с преди, сега е манекен

Тодор Славков беше доста пълничък преди време, разкриват снимките, които публикува Kliuki.net.

Само преди повече от година, той не можеше да мине за този манекен, който сега гледаме в Биг Брадър Олл Старс. Пристрастеният към чашката купонджия определено се е потрудил, за да добие една що-годе приемлива фигура за възрастта си.

А тогава мацките пак кръжаха около него, но той напомняше повече на чичко, отколкото на богат плейбой. В момента нещата са различни. Тодор Славков пръска чар в Къщата и въпреки реакциите, сякаш няма такава, която да му устои.

Тодор Славков

Тодор Славков с Анелия на сцена, същински трътльо
сн.: БУЛФОТО

От малък си е такъв, все успява да залепи вниманието върху себе си, особено на нежния пол, споделят близките му. Дали създанията са впечатлени от визията му или просто обичат дебелите портфейли, остава загадка, поне за някои…

Други са на мнение, че красавиците си умират за известни личности като него, все пак е наследник на един управляващ, а това действа като афродизиак, шегуват се още потребителите в мрежата.

Тодор Славков

Коремчето си беше негова запазена марка
сн.: БУЛФОТО

Тодор Славков е фаворит в шоуто, въпреки безумните си изцепки вътре. Доста хора са на позицията, че точно той трябва да спечели. Какви заслуги има?! Никакви – освен, че пред екрана си падат по разхайтени бохеми като него. Версии много, но всеобщото обяснение гласи именно това.

Тодор Славков се е усети навреме и е взел мерки, за да не се разплуе съвсем, клатят одобрително ценителки на харизмата му.

Тодор Славков

И така му се лепяха мадамите, но не беше днешният манекен…
сн.: БУЛФОТО

Е, няма как да се хареса на всички, но определено вече хваща повече окото, защото преди си беше един трътльо, гласят категоричните реакции по адрес на Тодор Славков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар