Ето как премина купонът след сватбата в Къртицата (НОВИ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Участниците вдигнаха лудо парти в базата по случай сватбата на Емануела

Участниците и гостите вдигнаха луд купон по случай сватбата

Участниците и гостите вдигнаха луд купон по случай сватбата

Вчерашната сватбена церемония, на която Емануела се врече във вечна вярност на любимия си Никола, развълнува всички – и участници, и зрители. Естествено, след трогателната церемония, участниците побързаха да отпразнуват събитието по подобаващ начин. Така романтичното тържество бързо прерасна в луд купон, в центъра на който съвсем очаквано беше щастливата булка.

Специално за събитието продуцентите бяха осигурили истински цигански оркестър, който да забавлява присъстващите на сватбата. Колегите на звездата в Ара не пропуснаха да поздравят младото семейство с изпълненията си. Джина Стоева, Теодора и Джордан грабнаха микрофона и изпълниха някои от най-големите си хитове в чест на младоженците. Макар да се твърди, че с Емануела не могат да се понасят, Азис също уважи празненството на колежката си, макар и облечен неглиже по тениска.

Кумове на двойката бяха Жени Калканджиева и Андрей, които им пожелаха дълъг семеен живот и две деца.

Гвоздеят на вечерта обаче беше футболиста Божидар Искренов. Гибона не се поколеба и се включи в едно от изпълненията на Джина Стоева, а пеенето му вдигна допълнително градуса на емоцията. Естествено, не мина и без традиционното сваляне със зъби на жартиера от крака на булката. Младоженецът Никола се справи чудесно с тази задача, с което предизвика бурните овации на присъстващите.

Купонът продължи до ранни зори, а Емануела беше най-активна в танците. В нея остана и по-голямата част при разчупването на питата, което означава, че тя ще командва в семейството. Факт, който вече стана ясен на зрителите на шоуто, смеят се фенове. Младоженците имаха интересната задача да прекарат първата си брачна нощ в общата спалня, заедно с останалите участници.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар