Ето как избират актьорите от Съдби на кръстопът

Ето как избират актьорите от Съдби на кръстопът
5 (100%) 5 votes

Друг любопитен факт за Съдби на кръстопът е, че няма подробен сценарий, който актьорите да следват

Съдби на кръстопът

Актьорите от Съдби на кръстопът са със сходни житейски истории с тези на героите

Поради големия интерес около документалното риалити, Kliuki.net полюбопитства на какъв принцип избират аматьорите за Съдби на кръстопът. Оказва се, че актьорите са със сходни житейски истории с тези на героите, чиито съдби трогват зрителите всяка седмица от екрана.

Продуцентът Краси Ванков потвърди, че аматьорите не са случайни. По време на кастинга продуцентите се интересуват от живота на кандидатите и ако някоя от историите съвпада с тази на кандидата, задължително поверяват на него ролята.

Като истински

Така например, ако в епизода на Съдби на кръстопът се разказва за майка, която има сериозни проблеми с дъщеря си, то сценаристите ще се постараят за ролята да изберат именно такава жена. Причината е ясна – човек, преживял сходна драма, много по-лесно може да я изиграе, защото ще я почувства със сърцето си.

Съдби на кръстопът

Продуцентът на Съдби на кръстопът Краси Ванков

Понякога актьорите имат роднинска връзка помежду си, тъй като на кастинг се явяват цели семейства. Това обаче не е задължително. Със сигурност обаче разказаната история не се е случила в този град, подчертава Краси Ванков.

Друг любопитен факт за Съдби на кръстопът е, че няма подробен сценарий, който актьорите да следват. Те знаят предварително историята от епизода, но не им слагат думи в устата, т.е. в повечето случаи се импровизира.

Като професионалисти

Както знаете, в Съдби на кръстопът не участват професионални актьори, за да се пести от бюджета, а и за да изглежда по-реалистично – сякаш наистина се снима в момента. „Има някои много сполучливи кандидати, които си играят ролята като професионалисти, и други, на които не им се получава“, разказва Краси Ванков.

Във видеото по-долу ще видите един пример за аматьор, който играе ролята като професионалист. На актьорското майсторство на самотната майка Красимира от Съдби на кръстопът могат да завидят много родни звезди.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара to “Ето как избират актьорите от Съдби на кръстопът”

 1. Zlatka Nikolova

  сеп. 24. 2014

  e kak v istoriqta na tanq i neinata maika nali pokazaha kak e prebila priqtelkata si i tq e cqlata v gips

  Reply to this comment
 2. Морфей Излезе От Матрицата

  Ное. 07. 2014

  Много са зле тия актьори, режисьорите са слаби, сценаристите мега зле, но т.нар. Актьори "играят" абсолютно по един и същи начин, кой дебил ги кара с една и съща интонация, видно глуповата, да говорят във всеки един епизод?

  Reply to this comment
 3. Kostadin Markov

  Дек. 13. 2014

  ojo

  Reply to this comment
 4. Василена

  авг. 25. 2021

  Искам да очаствам във съдби

  на кръстопът

  Reply to this comment

Добавете коментар