Ето го първия на Кали – от него е наследникът Георги

Гласувайте за статията

Кали отдавна е следена, за да излезе наяве истината за наследника й Георги

Кали е във ВИП Бардър, а междувременно лъсна истината за големия й син Георги, научи Kliuki.net.

Ето го първия на Кали – той е бащата на момчето, което е копие на Жоро Илиев, писа изданието HotArena.net. Хиляди слухове и догадки се чуваха през годините, кой е таткото на първородния син на певицата.

Кали

Това е първият мъж на Кали, който е баща на Георги

За негов баща се спряга самият Жоро Илиев – Главния. Че имало видима прилика, работила е за него и т.н. Само дето ДНК експертиза не се направи за да се успокоят духовете. Кали упорито мълчеше и не даваше обяснение кой в действителност е бащата на малкия Георги. Мълчанието й засилваше само слуховете и догадките.

Причините да си трае по въпроса са си лично нейни. Тя има право да каже или да запази в тайна подробности от личния си живот. Имаше някаква мистерия и тайнственост около предполагаемия баща на Георги. И всичко това до днес. От България Днес разкриват, че бащата на момчето е реална личност и не е някакъв измислен герой или химера. Истински човек от плът и кръв.

Тъй много търсената личност е Иван Димитров. Четиридесет и две годишен бизнесмен, който някога е имал страстна и силна любов с Кали. Запознали са се много отдавна. В едни смутни времена. И двамата са се опитвали да направят нещо в живота си. Има ли са планове за бъдещето си. Обичали са се лудо. Любовта е струяла и от двамата.

По ред причини и взети решения тази голяма любов приключва с раздяла. Но Иван Димитров не се отказал от сина си. Поддържа връзка с него и се интересува от живота му. Днес той е с ново семейство. Щастлив и любящ баща и съпруг. Но за първородния си син винаги ще има време и място.

Дори и след излизането наяве, кой е бащата на малкия Георги остават ред въпроси. Защо малкият толкова много прилича на Жоро Илиев – Главния? Случайна ли е тя или има нещо неизказано още? А защо носи и самото му име?

Версията, че е кръстен на Главния от благодарност може и да се приеме, но дали наистина е така може само Кали да каже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар