Ето го домът на Камелия

Гласувайте за статията

Фолк певицата се шири в просторна къща в столицата

След като отпразнува рождения си ден в частна вила в Монтана, откъдето дори публикува куп снимки, фолк певицата Камелия реши да покаже и дома си. Изпълнителката дори сподели снимка на страницата си в социалната мрежа, на която показа, как твори в домашна обстановка. Това обаче далеч не е единственият фотос на звездата у дома й. Преди няколко години тя отводи вратите на жилището си за телевизионен екип на „Планета“ за който даде интервю в домашна обстановка.

Камелия показа дома си

Камелия показа дома си

Макар и малко старомоден на вид, домът на Камелия е истински оазис за певицата. Самата тя споделя, че обича да колекционира различни произведения на изкуството и притежава такива от цял свят. Домът й малко напомня на музей, твърдят някои. Но изпълнителката държи да живее в подобна обстановка, която смята за по-уютна, отколкото в супермодерен дом, който да изглежда като изваден от корица на списание.

Но освен просторен и уютен, домът на певицата понякога й създава и някои ядове. Преди известно време фолк звездата реши да го освежи жилището си като го ремонтира. Наложи й се обаче да изживее и един доста стресиращ момент покрай ремонта. Оказа се, че в мазето на къщата й има мина от втората световна война. Затова Камелия прекара няколко дни на хотел, докато мината бъде обезвредена и изнесена от дома й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар