Ето го Борил на Диляна Попова – същи Блатечки е

Ето го Борил на Диляна Попова – същи Блатечки е
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова показа малкия Борил във фотосесия за списание

Диляна Попова се престраши и пусна малкия Борил във фотосесия на списание, научи Kliuki.net.

Манекенката явно вече е далеч от онези мании, че някой иска да й навреди, на нея и на бебето. Асен Блатечки пък се въпротивил от решението й, но своенравната Диляна надделяла.

Диляна Попова

Диляна Попова позира с малкия Борил

Тя знае, че в момента интересът към тяхната двойка е изключително голям и желае да трупа дивиденти, поясниха нейни познати.

Красавицата не е от най-меркантилните родни звезди, но и тя си правила сметката, защото била наясно, че златният й шанс ще отмине бързо. А Борил е същи Блатечки, писа изданието HotArena.net.

Синът е одрал кожата на тати, а Диляна Попова е доволна от този факт. Освен това може да се похвали, че има едно от най-послушните момченца на света, както споделя самата тя пред списание Ева. Борил въобще не ги безпокоил, нито през нощите, нито през деня. Той бил спокоен, не плачел, нито крещял, както правят новородените.

Диляна Попова е една щастлива майка, а тя мечтае за тези мигове отдавна. В момента тя прекарва времето си основно навън. Често може да бъде засечена в близкия парк, където разхожда Борил и се наслаждава на чистия въздух.

За нея годината приключва с едно от най-емоционалните изживявания в живота й. Събитията са били изпитание за нея. Хем се е чувствала крехка и слаба да се справи, хем окрилена от това, което я очаква. Сърцето й било пълно сега, независимо дали ще останат заедно с актьора или не.

Тяхната връзка не е от най-стабилните и вече на няколко пъти се разделяха, а Асен Блатечки се връща при Катерина. Той ще трябва някак да балансира между двете семейства, но Диляна Попова била готова да преглътне ситуацията.

Въпреки неудобствата, които й създава, тя дори му заявила, че може да продължи и без него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар