Ето ги свалките на Преслава с Фики, които вбесиха Бирмата

Гласувайте за статията

Преслава си позволи опасен флирт с Фики Стораро, който доведе до нейния разбит нос и кърваво меле в дискотека

Преслава и Фики Стораро цяла нощ са флиртували опасно, а резултатите от това са разбит нос, кърваво меле и неприятни спомени.

Преслава

Преслава вбеси Бирмата по ето този начин

Бирмата изригнал в ревността си и помел всичко около себе си, включително и бившата си. Kliuki.net вече ви разказа ексклузивно, че той е нападнал с юмрук първо Преслава.

Тя и синът на Тони Стораро се веселили на сепаре, където не спирали да показват близостта си. Разбира се, звездата си е позволила да налее масло в огъня, за да подразни Жоро Станоев. С него скъсаха, но вече се чува как той е забърсал нови изгори, защо пък и тя да не му натрие носа?!

Тя започнала още преди това на дансинга, където не спряла да се отърква във Фики, който стана Певец на годината.

Преслава

Галена наливала масло в огъня редом до Преслава, двете се присмивали на Бирмата

Галена пък й помагала като отстрани се присмивали на Жоро и се заливали до припадък в подигравки.

Чашата определено е преляла, а Преслава не е съобразила, че не е моментът да предизвиква гнева на Бирмата. Той дошъл при нея, озверял като животно и не само й държал сметка, но и направо й налетял да я бие.

Тогава се намесила охраната и нещата загрубели напълно. Фики Стораро се измъкнал от сблъсъка, а Георги нацелил собственика на клуба, след което го млатили до несвяст.

Преслава нямала сериозни поражения, но за всеки случай минала през болницата, откъдето я пуснали да си върви по живо, по здраво у дома. До последно компания й е правила сестра й Ивелина Колева. Тя я придружавала навсякъде, останала до сутринта с нея в клуба, за да я предпази от мъстта на Бирмата.

Явно, че тяхната история няма да приключи така лесно, както се предполагаше. Добричлийката едва се откопчи от влиянието на доскорошното си гадже и вече почнаха мизериите.

Тя обаче има вина, защото все още питае чувства към него, споделят близките й. Трябва да затвори тази страница завинаги, да игнорира Станоев и да не се занимава с личността по никакъв начин, съветват я те.

Дали Преслава е готова да го стори, все още не може да се каже…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар