Есил Дюран нарани майка си

Гласувайте за статията

Поп фолк певицата влюбена в примата Лили Иванова  като дете

Есил Дюран нарани майка си. Изпълнителката неволно обиди майка си като сподели, че най-голямата й детска мечта е била да има за майка Лили Иванова.

Есил Дюран искала Лили Иванова за майка

Есил Дюран искала Лили Иванова за майка

Още в ранна детска възраст фолк звездата на Пайнер е мечтала Лили Иванова да бъде нейна майка, за тези си желания днес съжалява.

Пред „blife.bg“ певицата споделя с тъга за една случка от детството си, с която е обидила собствената си майка: „Искам Лили Иванова да ми е майка, защото тя е вечно по сцените. И всички гримове, костюми, марабута страшно ми харесваха“, казала тя на майка си. „Като се сетя, и настръхвам и вероятно на майка ми й е било много обидно”, признава с тъга фолк певицата.

И до днес Есил благоговее пред Лили Иванова, която смята за свой идол. Певицата дори споделя, колко много се е възхищавала на естрадната прима и си мечтаела да бъде като нея.

Междувременно стана ясно, че в момента Есил подготвя изключително провокативно видео, което няма нищо общо с предишните й проекти. Самата певица споделя, че все пак се е постарала да не наруши границите на допустимото.

„Когато нещата се правят професионално и от хора, които разбират от арт, осветление и от цялата снимачна дейност, не изглеждат вулгарно. А когато се направят евтино като качество, тогава е пошло“, споделя тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар