Еридина Лозанова милее Никол и Валери да са заедно! Николета й диктува?!

Еридина Лозанова милее Никол и Валери да са заедно! Николета й диктува?!
5 (100%) 2 votes

Еридина Лозанова милее Никол и Валери Божинови да растат заедно, но зад това намерение май стои Николета

Еридина Лозанова милее Никол и Валери Божинови да растат заедно, забеляза Kliuki.net!

Майката на Николета обикновено стои в сянка. Напоследък обаче се активизира и започна да участва нон-стоп във Фейсбук.

Еридина Лозанова милее Никол и Валери-младши да са заедно...

Еридина Лозанова милее Никол и Валери-младши да са заедно…

И една от категоричните й заявки е, че Никол и Валери – младши са щастливи, когато си прекарват часовете един до друг. Да, интересно, но това се случва изключително рядко.

Кой има вина за положението, не може да се твърди със сигурност. Факт е, че последният път, когато Никол и Валери се засякоха, беше на рождения ден на малката.

Никол и Валери на рождения ден на малката, двете деца дори не стоят едно до друго

Никол и Валери на рождения ден на малката, двете деца дори не стоят едно до друго

Алисия се е съгласила Валерко да присъства, а Божинов е настоявал това да се случи… И чудото станало. Неприятното е, че двете деца нямат нищо една обща снимка от тогава.

Злите езици шушукат, че Николета не позволила, а и както е видно – момченцето и момиченцето стоят на разстояние, дори не са истински заедно. И се стигна дотук – Еридина Лозанова да ползва колажи, за да изрази любовта си към братчето и сестричето.

Цялата работа е много странна, изумени са потребители в мрежата. Още по-странна става тя, когато се замислим кой всъщност управлява този профил. Явно е, че Еридина Лозанова няма огромно желание да участва он лайн и да търси вниманието на хората, досега не го е правила със сигурност.

Изведнъж да й хрумне да залива страницата си със снимки на Николета…?! Това създава впечатлението, че най-вероятно зад всичко това стои именно самата моделка.

Всеки може да си състави съответните изводи, но е факт, че Никол и Валери Божинови са много сладки заедно, а потвърждението излезе от „устата” на Еридина Лозанова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар